Menukaarten

Onze kookstijl is werelds georiënteerd. Natuurlijk vind je ook de invloeden van originele steakhouses en Italiaanse restaurants terug op de menukaart. We werken met veel verse en eerlijke ingrediënten. Naast steaks en pasta serveren we ook vis en vegetarische gerechten.

Neem vast een kijkje in onze menukaart of bestel online met deliveroo

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben me onderstaand groepsmenu samengesteld. Start je diner met een shared starter: verschillende gerechten delen met je gezelschap. Kies daarna je favoriete hoofd- en nagerecht. 

 

MENU SITIO

34.95 per persoon

 

VOORGERECHTEN

PLATEAU SITIO

Shared starter: combinatie van hapjes en gerechten met o.a. steak tartare,

gravad lax, risottokroketjes, hummus en een soepje. Laat je verrassen!

  

HOOFDGERECHTEN

KABELJAUW

Beurre Noisette | Hollandse Garnaal | Geplette Aardappel | Amandelschaafsel

STEAK

Beef Tataki | Bavette | Australisch | Grain Fed | Soja | Knoflook | Rettich

ITALIAN JOB

Rigatoni | Gehakt | Pork & Beef | Tomaat | Venkelzaad | Pecorino

PASTA GAMBA

Papardelle | Gepelde Gamba’s | Spinazie | Piri Piri | Knoflook

STICKY RIBS

Oriental | Gember | Sojasaus | Sesamzaad

  

NAGERECHTEN

SCROPPINO

Citroenijs | Limoncello | Prosecco | Wodka

CHOCOLADESOUFFLÉ

Moelleux | Bramen | Crème Suisse

 

 

BREID JE MENU UIT:

Vierde gang

Kaasplateau: 9.95  per persoon


Wijnarrangement

2 gangen wijnarrangement: 12.95 per persoon

3 gangen wijnarrangement: 19.50 per persoon

4 gangen wijnarrangement: 25.95 per persoon