Menukaarten

Onze kookstijl is werelds georiënteerd. Natuurlijk vind je ook de invloeden van originele steakhouses en Italiaanse restaurants terug op de menukaart. We werken met veel verse en eerlijke ingrediënten. Naast steaks en pasta serveren we ook vis en vegetarische gerechten. Neem vast een kijkje in onze menukaart!

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben me onderstaand groepsmenu samengesteld. Start je diner met een shared starter: verschillende gerechten delen met je gezelschap. Kies daarna je favoriete hoofd- en nagerecht. 

 

MENU SITIO

34.95 per persoon

 

VOORGERECHTEN

PLATEAU SITIO

Shared starter: de leukste manier om je diner te starten. Combinatie van hapjes en gerechten

met o.a. steak tartare, roasted salmon, risottokroketjes, bruschetta en een soepje. Laat je verrassen!

  

HOOFDGERECHTEN

ZALMFILET

Geklaarde Boter | Hazelnoot Asperge | Hollandaise

BEEF TATAKI

Bavette | Australisch | Grain Fed | Soja | Knoflook | Rettich

PASTA PADDENSTOEL

Fettuccine | Gemengde Paddenstoelen | Parmezaanse Kaas | Zwarte Knoflook

PASTA VERSE WORST

Ambachtelijke Worst | Penne | Mascarpone | Taggia Olijf | Tomatencrumble

KIPPENBOUT

Gekonfijt | Knolselderij | Gratin | Jus

  

NAGERECHTEN

SCROPPINO

Citroenijs | Limoncello | Prosecco | Wodka

CHOCO LOCO

Chocolademousse | Puur | Melk | Meringue | Chocoladesaus | Crumble

 

 

BREID JE MENU UIT:

Vierde gang

Kaasplateau: 9.95  per persoon


Wijnarrangement

2 gangen wijnarrangement: 12.95 per persoon

3 gangen wijnarrangement: 19.50 per persoon

4 gangen wijnarrangement: 25.95 per persoon