Allergenen

Menukaarten

Ontdek en laat je verrassen door de rijke en diverse smaken, diversiteit aan gerechten en verse ingrediënten. Laat je door ons meenemen naar de Chaotische straten van Bangkok, de kleurrijke markten van Peru, Mexicaanse playa’s, traditionele Argentijnse Asado’s of naar de keukentafel van Beppie en Hans. We geven onze eigen draai aan alle gerechten die we ontdekken. Ondanks onze reislust houden we altijd het brandende verlangen terug te keren naar huis zodat we onze ervaringen met jou kunnen delen.


Met een groep uiteten? Bekijk hier onze groepmenu's 

Wij houden graag rekening met allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.


* In de keuken van Sitio wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.