Lunch

CADEAUBON

Met een cadeaubon van Sitio kun je iemand echt blij maken!


CAVA BRUT VAN ONS!

Kies je ervoor je cadeaubon op te halen, dan geven wij bij besteding vanaf 50 euro een Cava Brut 0,2L cadeau! 


PER POST

Kies een bedrag naar keuze. De cadeaubon kun je bij Sitio verzilveren, maar ook bij onze goede vrienden Stadsbistro Christoffel en Lunch- & Dinercafé van Puffelen. Stuur via de button hieronder een mail met daarin het gewenste cadeaubedrag en het verzendadres. Je betaald eenvoudig via een Tikkie.DIGITALE CADEAUBON

Kies een voor een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Is er iemand jarig? Afgestudeerd? Of is het moederdag? Stel dan het perfecte moment in om de cadeaubon te versturen!


Deze cadeaubonnen zijn te verzilveren bij Sitio en te koop via de cadeauwinkelMet zorg hebben we onderstaande lunch-arrangementen samengesteld. Wil je liever een arrangement op maat gemaakt? Neem dan contact op via het contactformulier.

Lunchplateau's

17.95 p.p.

Bij dit arrangement neem je plaats aan een gedekte tafel en start met een kop soep. Vervolgens serveren we onze lunchplateau's met vers afgebakken rustique brood en roomboter. Onze plateau's zijn een combinatie van onze favoriete hapjes en gerechten met o.a. steak tartare, ribs, zalm en garnalenkroketjes. Laat je verrassen!

Sandwiches

13.50 p.p.

Drie soorten luxe broodjes (vis, vlees & vegetarisch) geselecteerd van onze menukaart. De halve broodjes worden geserveerd op plateaus die op tafel gezet worden, zo kun je zelf je favoriete broodjes pakken. (1,5 broodje per persoon, wit en bruin rustique stokbrood).

Breid de sandwiches uit met een kopje soep + 4.00

Top of the Noon

10,95 p.p.

Vers afgebakken vloerbrood met tonijnsalade, luxe vleeswaren en een rundvleeskroket

Drankarrangement Lunch

BUDGET - 6,50 p.p.

Gedurende de lunch onbeperkt gebruik van koffie crème, thee, melk en jus d’orange

 

SITIO - 9,95 p.p.

Gedurende de lunch onbeperkt gebruik van alle koffie specialiteiten, thee, melk en verse jus d’orange