Borrel

CADEAUBON

Met een cadeaubon van Sitio kun je iemand echt blij maken!


CAVA BRUT VAN ONS!

Kies je ervoor je cadeaubon op te halen, dan geven wij bij besteding vanaf 50 euro een Cava Brut 0,2L cadeau! 


PER POST

Kies een bedrag naar keuze. De cadeaubon kun je bij Sitio verzilveren, maar ook bij onze goede vrienden Stadsbistro Christoffel en Lunch- & Dinercafé van Puffelen. Stuur via de button hieronder een mail met daarin het gewenste cadeaubedrag en het verzendadres. Je betaald eenvoudig via een Tikkie.DIGITALE CADEAUBON

Kies een voor een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Is er iemand jarig? Afgestudeerd? Of is het moederdag? Stel dan het perfecte moment in om de cadeaubon te versturen!


Deze cadeaubonnen zijn te verzilveren bij Sitio en te koop via de cadeauwinkelBen je op zoek naar een borrel locatie? Sitio heeft een ruime bar waar je heerlijk aan kunt borrelen. Probeer onze speciaal bieren of ga voor een wandeling door de wijnkaart. Perfect te begeleiden met onze borrelplank en bar bites! Onderstaande arrangementen zijn te reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen.

Borrel

Sitio op tafel - 9,95 pp

Diverse kazen, Gedroogde ham, pickles en knoflookbrood


Plateau Sitio - 17,95 pp

Combinatie van onze favoriete hapjes en gerechten met o.a. zalm, steak tartare, garnalenkroketje en een soepje geserveerd met brood en kruidenboter. Laat je verrassen!


Snacks

Gemixte gefrituurde snacks – 0,75 euro p.s.

(Bepaal zelf hoeveel stuks en hoeveel rondes)
Luxe rundvleesbitterballen – 1 euro p.s.

(Bepaal zelf hoeveel stuks en hoeveel rondes)