Restaurant Sitio Den Bosch

Covid-19

Coronamaatregelen


GEZOND UIT ETEN
Om ervoor te zorgen dat iedereen gezond uit eten kan, houden wij ons aan de richtlijnen en maatregelen die de Rijksoverheid en RIVM voorschrijven. Op deze pagina leggen we uit welke gevolgen dat heeft voor je bezoek aan Sitio.


CORONATOEGANGSBEWIJS

Vanaf 25 september is iedereen vanaf 13 jaar verplicht om het coronatoegangsbewijs te tonen. Jouw QR code wordt bij aanvang door één van onze medewerkers gecontroleerd. Vergeet niet om ook je ID-bewijs mee te nemen. Uitzondering: indien je plaats neemt op het terras is het tonen van de QR code niet verplicht.


RESERVEREN
Reserveren is verplicht, dat kan online, telefonisch of aan de deur. We adviseren je dat vooraf te doen, zo ben je er zeker van dat je direct aan tafel kunt. Reserveren voor het terras is vanwege de onzekerheid van het weer niet mogelijk. Is er online geen beschikbaarheid meer? Neem dan telefonisch contact met ons op.


REGISTRATIE

Ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een coronabesmetting zijn we verplicht te vragen naar je gegevens. Je registreet je op vrijwillige basis. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor bron- en contactonderzoek.


AAN TAFEL BEDIENEN
Wij vragen onze medewerkers bij klachten thuis te blijven en te testen. Hierdoor kunnen we veilig aan tafel komen en je bedienen zoals je van ons bent gewend.

DESINFECTEREN
Bij de entree en de toiletten zijn desinfectiezuilen geplaatst. Zo zorgen we ervoor dat je handen schoon zijn en ziekteverwekkers worden verwijderd. Op die manier voorkomen we dat deze ziekteverwekkers zich verspreiden.