Restaurant Sitio - Den Bosch

TAKEAWAY & DELIVERY

Samen met onze buren èn goede vrienden, Lunch- & Dinercafé van Puffelen en Stadsbistro Christoffel, hebben wij een onwijs lekkere shared dinnerbox voor je samengesteld. Al het tijdrovende kookwerk is door ons gedaan. De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde opwarminstructies zet je in een paar eenvoudige stappen jouw tafel vol met onze favoriete gerechten. Perfect om te delen!

De boxen zijn te bestellen vanaf 2 personen en kun je elke vrijdag t/m zondag afhalen of laten bezorgen. 

 PRIVATE CHEF

Reserveer nu de ultieme restaurantbeleving aan jouw eigen eettafel. Na het maken van de reservering stemmen we het menu af op jouw persoonlijke wensen. Op de afgesproken dag komt een van onze koks privé bij jou thuis koken, bovendien komt er iemand mee voor de bediening zodat jij maximaal kunt ontspannen. Servies, bestek en servetten worden door ons verzorgd, bij een wijnarrangement nemen we ook het glaswerk mee.


Ga genieten van een heerlijk menu in het comfort van je eigen huis! Natuurlijk laten we de keuken schoon en opgeruimd achter.


Lees meerRestaurant Sitio
Food · Drinks · Friends

Reizen naar verre oorden, op zoek naar avontuur! Buiten de gebaande paden treden, grenzen opzoeken en de sleur van alledag doorbreken, dat doen we bij Sitio het liefst. We leven in het moment, maken plannen op de getijde en volgen de zon. Avontuur laat ons leven en laat je smachten naar meer.


Ontdek en laat je verrassen door de rijke en diverse smaken, diversiteit aan gerechten en verse ingrediënten. Laat je door ons meenemen naar de Chaotische straten van Bangkok, de kleurrijke markten van Peru, Mexicaanse playa’s, traditionele Argentijnse Asado’s of naar de keukentafel van Beppie en Hans. We geven onze eigen draai aan alle gerechten die we ontdekken. Ondanks onze reislust houden we altijd het brandende verlangen terug te keren naar huis zodat we onze ervaringen met jou kunnen delen.


Avonturen zijn nòg leuker als je ze samen beleeft. Verzamel een partij vrienden, familie of wie je ook wilt meenemen en laat ons doen waar we goed in zijn. Verleidelijke wijnen, goddelijke gerechten en Brabantse gezelligheid.
Shared starters

Restaurant Sitio - Food · Drinks · Friends

Restaurant Sitio ligt midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Tussen vele restaurants en café’s, pal naast de opstapplaats voor de rondvaart over de Binnendieze vind je ons monumentale pand ‘De Drie Kronen’. Het is niet gek dat er in het oorspronkelijk middeleeuwse pand een restaurant is gevestigd. In het verleden is er altijd een verband geweest met de horeca. Onder andere een bierbrouwerij, slagerij en bakker gingen ons voor. In 2014 beleefde het pand een ware metamorfose, met het huidige industriële karakter eert het pand de rijke historie van deze locatie in Den Bosch. 


Sitio beschikt over een ruime bar waar je gezellig een aperitief kunt drinken. Vergeet dan niet om één van onze borrelplateau’s te bestellen!  


Vanaf dinsdag tot en met zondag serveren we vanaf 17.00 uur onze dinerkaart. Op zaterdag en zondag zijn we vanaf 12.00 uur geopend en kun je bij ons terecht voor koffie met de specialiteit van Den Bosch; de Bossche bol, een simpele of uitgebreide lunch, borrel, high wine of diner.


Hoe je Sitio kunt bereiken zie je in de routebeschrijving. We raden je aan je tafel in het restaurant vooraf online of telefonisch (073 888 40 88) te reserveren.

 

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 17.00 uur


VIER HET WEEKEND!

Lekker uitgebreid lunchen met vrienden of familie. Geniet van onze favoriete gerechten. Krantje erbij, goed gezelschap en een fijn muziekje op de achtergrond! Ga voor plateau Sitio, een combinatie van onze favoriete hapjes en gerechten. Laat je verrassen!


Komt je zondag iets later op gang dan staan we voor je klaar met onze High Wine. Het concept van onze high wine is simpel: het is net als een high tea, maar dan met wijn en hapjes. Je kiest zelf welke en hoeveel verschillende wijnen je wilt proberen. Bij elke wijn serveren we een bijpassende bite. 


Liever het weekend afsluiten met je vrienden aan de bar? Sitio heeft een ruime bar waar je heerlijk aan kunt borrelen. Probeer onze speciaalbieren of ga voor een wandeling door de wijnkaart. Perfect te begeleiden met onze borrelplank en bar bites!


SOCIAL

Vind je het leuk een kijkje in de keuken van ons restaurant te nemen, en blijf je graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen bij Sitio? Volg ons dan op Facebook of Instagram!