Restaurant Sitio - Den Bosch

TAKEAWAY & DELIVERY

Samen met onze buren èn goede vrienden, Lunch- & Dinercafé van Puffelen en Stadsbistro Christoffel, hebben wij een onwijs lekkere shared dinnerbox voor je samengesteld. Al het tijdrovende kookwerk is door ons gedaan. De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde opwarminstructies zet je in een paar eenvoudige stappen jouw tafel vol met onze favoriete gerechten. Perfect om te delen!

De boxen zijn te bestellen vanaf 2 personen en kun je elke vrijdag t/m zondag afhalen of laten bezorgen. 

 Restaurant Sitio - Food · Drinks · Friends

Tussen vele restaurants en café’s, pal naast de opstapplaats voor de rondvaart over de Binnendieze vind je ons monumentale pand ‘De Drie Kronen’. Het is niet gek dat er in het oorspronkelijk middeleeuwse pand een restaurant is gevestigd. In het verleden is er altijd een verband geweest met de horeca. Onder andere een bierbrouwerij, slagerij en bakker gingen ons voor. In 2014 beleefde het pand een ware metamorfose, met het huidige industriële karakter eert het pand de rijke historie van deze locatie in Den Bosch. We zijn trots op het eindresultaat, een sfeervol en sprankelend restaurant, verdeeld in intieme ruimtes.


Vanaf dinsdag tot en met zondag serveren we vanaf 17.00 uur onze dinerkaart. Op zaterdag en zondag zijn we vanaf 12.00 uur geopend en kun je bij ons terecht voor koffie met de specialiteit van Den Bosch; de Bossche bol, een simpele of uitgebreide lunch, borrel, high wine of diner.


Hoe je Sitio – Steaks & Pasta kunt bereiken zie je in de routebeschrijving. We raden je aan je tafel in het restaurant vooraf online of telefonisch (073 888 40 88) te reserveren.

Shared starters

UIT ETEN BIJ SITIO

Restaurant Sitio ligt midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Onze keuken is geïnspireerd op de menu’s van originele steakhouses en Italiaanse restaurants. We werken met verse en eerlijke ingrediënten. Naast steaks en pasta serveren we ook vegetarische- en visgerechten. Bekijk onze menukaart voor het actuele aanbod. We vinden het belangrijk dat je in het restaurant een fantastische middag of avond beleefd, voor ons betekent dat een aangename service, goed eten en een ‘feel good’ sfeer.


Sitio beschikt over een ruime bar waar je gezellig een aperitief kunt drinken. Vergeet dan niet om één van onze borrelplateau’s te bestellen!   

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 17.00 uur


AGENDA

  • Elke laatste donderdag van de maand // Tomahawk night
    1 Kilo tomahawk, verse frieten, truffelmayonaise en saus naar keuze - 27,50 euro per persoon

VIER HET WEEKEND!

Lekker uitgebreid lunchen met vrienden of familie. Geniet van onze favoriete gerechten. Krantje erbij, goed gezelschap en een fijn muziekje op de achtergrond! Kies plateau Sitio, een combinatie van onze favoriete hapjes en gerechten. Laat je verrassen!


Komt je zondag iets later op gang dan staan we voor je klaar met onze High Wine. Het concept van onze high wine is simpel: het is net als een high tea, maar dan met wijn en hapjes. Je kiest zelf welke en hoeveel verschillende wijnen je wilt proberen. Bij elke wijn serveren we een bijpassende bite. 


Liever het weekend afsluiten met je vrienden aan de bar? Sitio heeft een ruime bar waar je heerlijk aan kunt borrelen. Probeer onze speciaalbieren of ga voor een wandeling door de wijnkaart. Perfect te begeleiden met onze borrelplank en bar bites!


SOCIAL

Vind je het leuk een kijkje in de keuken van ons restaurant te nemen, en blijf je graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen bij Sitio? Volg ons dan op Facebook of Instagram!