Vacatures Sitio - Steaks & Pasta

VACATURE - MEDEWERKER BEDIENING


Wij zoeken een medewerker ter versterking van ons team. Ben jij diegene die met veel enthousiasme, betrokkenheid en vrolijkheid een aantal uur in de week bij ons op de vloer wil staan? Ben je snel, service-gericht en wil je wat bijverdienen? Mail dan je CV en motivatie!VACATURE - EERSTE MEDEWERKER BEDIENING


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een verantwoordelijke eerste medewerker bediening. We zoeken iemand met voldoende ervaring; je bent sociaal en gedreven, hoffelijk, servicegericht (biedt ook ongevraagde extra service) en bent goed in plannen en organiseren, je kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en voorziet knelpunten. Ook onder druk blijf je het overzicht behouden en weet je de dag of avond in goede banen te leiden.


Minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau

Voltijd dienstverband

Ervaring als leidinggevende is gewenst


Dit bieden we jou:
- Opleidingsmogelijkheden
- Reiskostenvergoeding
- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
- Doorgroeimogelijkheden
- Gezellige maar gedreven collega’s


Herken jij jezelf in de volgende punten?
- Je hebt vakkennis, creativiteit en zelfstandigheid
- Je behoudt ook in drukke situaties het overzicht en blijft kalm
- Je kijkt vooruit in je werk past je werkzaamheden hier op aan


Stuur je CV plus motivatie naar info@sitio.nl, we kijken ernaar uit!

  


VACATURE - AFWASSER


Op zoek naar een gezellige bijbaan? Wij zijn op zoek naar afwassers! Wat ga je doen? Afwassen natuurlijk! Jij zorgt ervoor dat al het servies, bestek, de borden en pannen weer helemaal spik en span zijn! Dit doe je niet alleen, maar met hulp van je assistent: de automatische was- en spoelmachine! Nadat alles weer helemaal schoon is, sorteer je al het materiaal en zorg jij ervoor dat het weer op de goede plek wordt teruggezet.


Ben jij de collega waar we naar op zoek zijn? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@sitio.nl of loop even binnen!