HIGH WINE

High Wine is de alcoholische versie van de High Tea voorzien van fraaie handzame versnaperingen, begeleid door een passend en smakelijk wijn-arrangement.

 

H I G H  W I N E

Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

Zondag 12.00 – 17.00 uur

29,75 per persoon

 

Onze High Wine houdt in dat je zelf ook nog wat te kiezen hebt. Kijk rustig naar wat de verschillende keuzes zijn.

 
arrive

Bruchetta in twee verschillende varianten geserveerd met een opwekkende mousserende Antech Crémant de Limoux Emotion Rosé. Deze wijn is lichtroze van kleur en wordt gedomineerd door de smaak van kersen en bessen met hints van witte bloesem. Afkomstig uit het vrij koele westen van de Languedoc met een fijne zachte smaak.

 

 

HIGH wine

Etagère rijkelijk gevuld met een uitgebreid assortiment uit onze vis-, vlees-, en vegetarische lekkernijen die je zelf kan combineren met onze witte wijn reserva Luis Phillipe Edwards Chardonnay welke zich kenmerkt door bloemen, fruit en in de verte boter. Of rode wijn reserva Luis Philipe Edwards van de typische Chileense druif Carmenere. Donkerrood van kleur met een explosief boeket van aardbeien en framboos, toetsen van eik, vanille, chocolade en drop.

 

 

depart

Keuze uit een zoete afsluiter begeleid door de dessertwijn Mas Pech Muscat de Rivesaltes, een mooie goudgele Muscatwijn, met een natuurlijke rijke zoetheid en aroma’s van fruit en specerijen.

 

Of een kaasplateau vergezeld door de gerijpte zachtzoete rode port Fine tawny van Kopke, welke is gemaakt van diverse druivensoorten en samengesteld uit meerdere oogstjaren. Geur en smaak zijn verfijnd en bezitten tonen van onder meer gedroogd fruit.